• Nieuws
  • 9-1-2024

Onderhoudspartnerschap met Jansen Huybregts

Mosaic World werkt continu aan het verbeteren van haar dienstverlening en klantgerichtheid. Daarom hebben wij het dagelijks onderhoud van onze woningen (circa 4.500 woningen) uitbesteed aan Jansen Huybregts. Hiermee gaan we een langdurige samenwerking aan waarin duurzaamheid en klanttevredenheid centraal staan.

De dienstverlening van Jansen Huybregts is afgestemd op de wensen van onze bewoners. Hiervoor is een digitaal reparatieproces ontwikkeld dat gekoppeld is aan ons klantenportaal.

SAMEN MET JANSEN HUYBREGTS WERKEN WIJ AAN EEN HOGER PERCENTAGE FIRST-TIME-FIX

Patricia Ghering, CEO Mosaic World

Door deze samenwerking en automatisering verminderen we onder andere de overdrachtsmomenten, wat de efficiency en service ten goede komt.

Pilot project

Op het complex La Luna in Eindhoven (441 eenheden) starten we met de pilot "duurzaam onderhoud". Op vaste momenten in de maand zal een monteur van Jansen Huybregts op het complex aanwezig zijn om preventief onderhoud te plegen aan zowel het gebouw als de studio's. Door op deze manier actief aan de slag te gaan met preventief onderhoud kunnen we storingen en bundelorders voorkomen, wat resulteert in minder CO2-uitstoot, minder onverwachte reparaties en een hogere klanttevredenheid.

Laatste nieuws