• Nieuws
  • 9-1-2024

Hely Hub Pauwmolen

Afgelopen 28 juni heeft de Hely Hub Pauwmolen haar deuren officieel geopend. Het Pauwmolen complex in Delft is daarmee het eerste Plaza Resident Services complex dat duurzame deelmobiliteit voorziet.

De elektrische deelauto's en deelfietsen zijn exclusief te gebruiken door de bewoners van de Pauwmolen via de Hely app. Om het gebruik van de auto's en fietsen te stimuleren hebben alle bewoners vanuit Hely een rijtegoed van €10 gekregen.

Het aanbieden van deelmobiliteit past in de visie van Plaza Resident Services op vastgoedbeheer, waarin betrouwbaarheid, verbinding, duurzaamheid centraal staan. Met het openen van de Hely Hub spelen we in op de behoefte van de doelgroep, (internationale) studenten en jongeren, die vaak geen eigen vervoersmiddel hebben. De deelauto's en deelfietsen geven hen het gemak en de toegankelijkheid van een eigen auto's of fiets.

Duurzaam deelvervoer

Hely, opgericht door PON & NS, heeft als doel om mobiliteit te verduurzamen, de leefbaarheid in steden te verbeteren en reizigers flexibiliteit te bieden. In tegenstelling tot de meeste deelvervoeraanbieders richt Hely zich niet op één specifiek vervoermiddel, maar wil het de gebruiker gemakkelijk maken door alle soorten deelvervoer aan te bieden.


Laatste nieuws